ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΥΨ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ FC-RHTOι νέες σειρές φυγοκεντρικών εξαεριστήρων οροφής της σειράς FC_RHT,   είναι σχεδιασμένοι με βάση την πολυετή τεχνογνωσία της εταιρείας μας και τα τελευταία αποτελέσματα της διεθνούς εμπειρίας. Αναπτύχθηκαν για να καλύψουν ανάγκες απευθείας εξαερισμού από την οροφή, χώρων θερμικών διεργασιών με υψηλές θερμοκρασίες έως 400 °C ( μείωση θερμικής καταπόνησης σε θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, χαλυβουργεία, υαλουργίες, γαλβανιστήρια, κεραμουργία, κλπ) . Η ψύξη του κινητήρα επιτυγχάνεται με κατάλληλη διάταξη εισόδου-εξόδου του νωπού αέρα περιβάλλοντος, σε ιδιαίτερο θάλαμο του κινητήρα, και ταυτόχρονα με την λειτουργία του εξαεριστήρα, χωρίς άλλη επέμβαση ή συντήρηση.
Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα σε οριζόντια ή κεκλιμένη προ-διαμορφωμένη θέση της στέγης.
Είναι ανεμιστήρες ιδιαίτερα κατάλληλοι για βιομηχανικές εφαρμογές.
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
Οι αποδόσεις των εξαεριστήρων οροφής Υψ. Θερμοκρασιών της σειράς FC είναι:
ΠΑΡΟΧΗ: μέχρι 25.000 m³/h (7,0  m³/s)
ΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ: μέχρι 800 Pa (80 mm WG)
ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ: μέχρι 55%.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΕΡΑ : έως 400 °C για συνεχή λειτουργία


ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Οι πτερωτές και το κέλυφος είναι ηλεκτροσυγκολλητά και καρφωτά και κατασκευάζονται με χαλυβδοέλασμα INOX AISI 304.  To υπόλοιπο κέλυφος του κινητήρα και η κορυφαία καλύπτρα βροχής κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα St 37, 38. Η όλη κατασκευή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα -ISO. Έτσι εξασφαλίζεται μακροχρόνια λειτουργία , σταθερή ποιότητα και πλήρης εναλλαξιμότητα τεμαχίων και εξαρτημάτων.
 Οι ηλεκτροκινητήρες είναι τριφασικοί, βραχυκυκλωμένου δρομέα υψηλής ποιότητος. Κατόπιν παραγγελίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλου τύπου ηλεκτροκινητήρες.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ